foto (5)

Dit weekend was ik sinds de jaarwisseling weer even thuis in Zevenaar. Vanochtend werd ik wakker om 10 uur (hoe toepasselijk!) en het hele huis rook lekker! Naar wat blijkt? Zeeuwse Bolussen! Wat een leuke & vooral lekkere verrassing.

Mama was namelijk afgelopen week een Zeeuwse Bolusmix tegen gekomen en besloot deze plakkerige lekkernij van bruine suiker, kaneel en gist een keertje zelf te maken. En lekker dat ze waren! Dankjewel mama! Zo voel je je als ‘half Zeeuwse’ zelfs in Gelderland op en top Zeeuws! 😉

Komende week zullen mijn tien uurtjes er vermoedelijk elke dag anders uit gaan zien. Van een kopje thee als pauze op de afdeling tot aan het volgen van de lessen in Antwerpen: het kan allemaal. Of het wordt een tien-uurtje zoals vandaag, waarop ik dan nét mijn bed uit kom rollen.

In ieder geval zal het deze week wel weer druk worden! Maar ik heb er zeker zin in. Door de vallende sneeuw én op de dag van de liefde kom ik vanzelf weer op mijn plek van bestemming. Waar dat in Nederland of België ook mag zijn. Wat dat betreft bof ik maar dat ik mijn thuis op meerdere plekken kan en mag vinden.

Voor nu een fijne week toegewenst en tot volgende week met als thema: vrienden!

X Sofia

 

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Week 6 – Tien uurtje

  1. Nou daar komt ‘ie dan he, hihi! Ik ben blij dat de Zeeuwse bolussen smaakten … is toch tricky als je zelf geen Zeeuwse bent 😉 Heel veel liefs en knuffels en een fijne week in het Zeeuwse land!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s